Daarom shop je hier

  • 100% Veilig betalen via een beveiligde verbinding
  • Grootste keuze aan Christelijke geloofssieraden in Nederland
  • Uitstekende, snelle en persoonlijke service
  • Altijd veilig en luxe verpakt
  • 14 dagen Niet goed? Geld terug!

Over ons

We zijn ooit begonnen als webwinkel in kraamcadeaus: Kiddiegift

Lidia stond aan de wieg, maar nu bestaat ons team al uit vier personen

Inmiddels hebben we een aantal webshops, met al dan niet gepersonaliseerde sieraden

Allereerst willen we je zeggen hoe leuk we het vinden dat je onze webwinkel bezoekt, en we heten je dan ook van harte welkom. We hebben ons best gedaan om onze producten zo goed en duidelijk mogelijk te presenteren, zodat jij je een zo goed mogelijk beeld kunt vormen en zo goed als maar kan kunt bekijken of een van onze producten precies is wat jij zoekt. Gezien de positieve reacties van klanten die je voorgingen zijn we daar met Geloofsieraad.nl goed in geslaagd.

Groei

Deze webwinkel komt niet zomaar uit de lucht vallen; in 2006 beviel Lidia van Flo en een jaar later begon zij Kiddiegift - een webshop met kraamcadeaus, vooral gericht op zakelijke klanten. Twee jaar en nog twee kinderen later, in 2009, zag MamaKado het levenslicht. In de twee jaar daarna groeide de onderneming, die in 2010 werd omgevormd tot een vennootschap onder firma waarin ook Jeroen toetrad. De keukentafel en zolder werden te klein, zodat het betrekken van ons huidige bedrijspand in Utrecht in 2011 eerder noodzaak dan luxe was. Nog geen jaar later versterkte Chantal het team, en in 2013 Sylvia.

Onze shops

We zijn begonnen met kraamcadeaus, en die link met zwanger- en moederschap raken we nooit meer kwijt. Onze grootste webwinkel is MamaKado, waar we al dan niet gepersonaliseerde sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders aanbieden.

Natuurlijk nodigen we je graag uit om al onze webwinkels eens te bekijken; je vindt bovenaan iedere pagina een balk met alle shops in ons netwerk(je) en rechtsonderaan nog een lijstje. Op die manier blader je eenvoudig door ons hele aanbod.

© 2014 soShiny V.O.F. Alle rechten voorbehouden

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen

We doen er alles aan je zo goed mogelijk te helpen. Toch zit je misschien met vragen of ging er iets fout. Geen paniek: neem contact op en we helpen je snel.

E-mail
service@geloofsieraad.nl
Telefoon
030-2383176 (tijdens kantooruren)
Postadres
Geloofsieraad.nl
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland

Op dit adres houden wij geen winkel en geen voorraad.
Je kunt alleen op persoonlijke afspraak terecht.

Geloofsieraad.nl is een handelsnaam van soShiny V.O.F.

IBAN
NL33RABO0137918038
KvK
50508792
BTW
NL822778464B01

Andere websites van soShiny